UFS Mollet “C” vs Aleví “B” 5-2

25d17c5d-0ecd-4a6c-9216-643635167536 - Pol Piñol VillàAquest cap de setmana, l’Aleví “B” va disputar el 1r partit de lliga a Segona Divisió contra el Mollet. El partit va començar amb un gol molt matiner del Mollet, ja que els nostres van sortir molt adormits. El segon gol dels locals va ser degut a una contra que Albert va aturar molt bé però amb la mala sort que el rebot li va caure al rival i va entrar. A partir del segon gol l’Aleví va començar a tenir ocasions clares. El gol va arribar per part de Mateu que va fer un golàs per tota l’escaira. Pocs minuts abans de la segona part Mateu marcava el 2n. La segona part va començar prou bé amb ocasions pels dos equips, fins a arribar els últims 15 minuts que van ser per oblidar en els quals van venir 3 gols del rival que deixaven el resultat final de 5-2. Tot i la derrota, bon partit de l’Aleví que amb el temps tindran la seva recompensa. Els animem a continuar treballant que cada setmana que passa es veu millora en aquest equip.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: