Ripollet vs SPALL Ciutat Mataró 8-5

IMG_8316Tercera derrota de l’equip dirigit per Joan Serra, tot i la derrota s’ha vist un equip amb ganes i que va perdent les pors i que durant molts minuts ha disputat de tu a tu el partit al líder de la divisió i clar aspirant a l’ascens. A la primera part els groc i negres han intentat defensar a mitja pista cedint una mica el joc a l’equip local que ha sorprès als mataronins al primer minut i posava el 1-0 al marcador. Els nostres no abaixaven els braços i Capilla empatava el partit 2 minuts després, bona defensa dels nostres i al minut 13 dos gols per cada equip i 2-2 en el marcador. Quatre minuts han condemnat els del Ciutat que han vist com el Ripollet feia 3 gols i s’allunyava fins al 5-2.

A la segona, els mataronins han sortit amb ganes i posaven el 5-3 en una bona jugada que rematava Pol Aledo amb el 5-4. A punt de caure l’empat, els nostres veien com era el Ripollet el que tornava a marcar i posava el 6-3 al marcador que era contestat per Capilla fent el 6-4. El 6-5 es resistia i era altre cop el local aquest cop per 2 vegades el que feia el 7-4 i el 8-4. Els groc i negres no és van rendir i feien el 8-5 a peus de Pol Roy i tenien moltes ocasions per fer el 8-6 però no va arribar. S’ha de seguir treballant i creien amb aquest equip. Som un!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: