L’Aleví “A” debuta a Primera amb victòria

5aeef26e-dd3e-43f2-98e4-5a1eee518b90-joan-serra.jpegBon començament dels nostres joves jugadors que comencen la nova aventura a primera divisió amb victòria. Primera part amb un gran treball tant defensiu com ofensiu. Els nois dirigits per Joan Serra i Adrià De Gea han tardat 4 minuts en estrenar-se a la lliga quan el debutant Oscar Pascual rematava una bona jugada al segon pal feta per tot l’equip. Els mataronins dominaven el partit i es sentien còmodes però un bon CET 10 demostrava als nostres que en aquesta lliga no val a badar i marcant 3 gols capgiraven el marcador. Poc abans d’acabar la primera part Pol Pujadas feia el 2-3 equilibrant una mica el que hem vist a la primera part.

A la segona i amb les consignes clares de com defensar l’atac del rival i que les coses s’estaven fent bé arribaria l’empat d’Oscar Pascual definint d’allò mes bé una contra. Ocasions per tots dos costats i el cronòmetre corria i en una jugada per banda de Mateu Albert ,un altre debutant que pujava del Alevi b per ajudar aconseguia el 4-3 final i l’èxtasi tant al camp com a la grada del Millán. Gran partit de tots els jugadors: Alon Espejo, Pol Pujades, Yeray Pelaez, Oscar Pascual, Iker Gonzalez, Izan Lorenzo, Ivan Martínez, Mateu Albert i Oriol Olivares

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: