Infantil vs Atlètic Català 2-6

72D0E8D3-C969-4F82-A3D4-E4889C3E1320 - Pol Roy LópezEls infantils rebien la visita del Roger’s Atlètic Català després de fer una molt bona pretemporada. El partit començava amb molta intensitat i un ritme ràpid de la pilota i amb els mataronins avançant-se amb un gol d’Arnau. Tot i així els visitants van començar a moure la pilota i amb un joc molt clar i molt directe que va fer mal als nostres i una baixada dels nostres va provocar l’1-2 amb el que es va marxar al descans.

A la segona part el ritme es va mantenir i els visitants van tornar a apretar i en cinc minuts van fer tres gols que van fer molt de mal als nostres. Pau va retallar distància pero els de Vilassar van tornar-hi en els minuts finals. Resultat final de 2-6. Massa diferència pel que vam poder veure en el partit però els nostres no van mostrar l’actitud ni el caràcter que necessiten per guanyar els partits.

Van jugar: Àlex; Guim, Martí, Adam, Carlos, Gerard, Amai, Pau (1), Arnau (1) i Guillem

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: