Cinc Ideal Autodara Jornada 1

CINC IDEAL JORNADA 1Ja roda la pilota al Millán i tornem amb els CINC IDEALS de la jornada, patrocinat per Restaurant-Cafetería Auto d’Ara. Recordem el seu funcionament: l’entrenador de cada equip, tria qui ha sigut el seu jugador/a que més a destacat en el partit o que millor ha treballat durant la setmana i amb aquests nominat, els coordinadors del club trien que formarà part del cinc ideal de la jornada i el seu entrenador/a. Recordem que estar seleccionat al cinc ideal es un premi no només individual sino també al seu grup i equip.

I aquesta primera jornada, tenim en el cinc ideal a:

  • Ernest Cristofol (Juvenil «B»): Tot i la dura derrota del seu equip, ha fet aturades molt importants a la segona part, evitant que el resultat fos més elevat i ha creat ocasions molt bones amb les seves sortides i joc de 5.
  • Victor Ortiz (Sènior «B»): aconsegueix un hat-trick en Pineda de Mar i lidera al seu equip durant tot el partit encara que no van poder aconseguir la victòria en una pista complicada.
  • Oscar Pascual (Aleví «A»): ha fet 2 gols en el seu debut a l’equip i ha realitzat un bon treball tàctic.
  • Sergi Vilajuana (Juvenil «A»): gran partit del nou jugador del Juvenil «A» en la victòria del Juvenil «A» a casa davant La Unión Santa Coloma. Va demostrar que serà una gran incorporació per aquesta temporada i va marcar el segon i definitiu gol del seu equip.
  • Mateu Albert (Aleví «B»): partidàs a Mollet amb l’Aleví B marcant els dos gols del seu equip. I després també gran actuació amb l’Aleví «A» que va marcar el gol de la victòria.

I aquesta setmana, el premi al millor entrenador es per:

  • Lluis Macias (Femení): gran inici de campionat del seu equip que goleja a casa al Lloret i es col·loca colider. Amb una plantilla encara reduida, en Lluis podrà treure molt aquest equip i segur que ens espera una gran temporada del Femení.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: