Alella vs Juvenil “B” 7-0

img_20181007_104207-ivan-tejedor-1.jpgPrimer partit de lliga del Juvenil “B” a Segona Divisió, després d’aconseguir l’ascens compensat. El partit ha començat amb un gol matiner de l’Alella al minut 1 que ha fet que el Mataró anés a remolc desde el començament i l’Allela defenses a mitja pista esperant la iniciativa del Mataró. Una atac molt lent i massa vertical per part dels nostre juvenil B ha fet que l’Alella aprofites dos errades defensives per marxar amb 3-0 a la mitja part.

A la segona part s’ha vist un Mataró molt més dinàmic i al que no li cremava la pilota i s’han aconseguit varies ocasions clares que el porter, els pals i la poca fortuna han fet que no s’aconseguis marcar. En un contraatac l’Alella ha fet el 4-0, tot i aixó s’ha continuat lluitant fins al final i tenint més ocasions, els últims minuts l’Alella ha aconseguit 3 gols més en contraatacs ràpids, tancant aixi el partit amb 7-0. Destacar els primers minuts de la segona part i l’esforç de l’equip que no s’ha rendit i ha lluitat fins al final. A continuar lluitant que el joc i els resultats aniràn millorant.1,2,3 MATARÓ!!

Han jugat: Jan, Ernest, Barnat Galzeran, Bernat Florenza, Ivan, Aleix, Aran, Gerard i Pedro(C).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: