Juvenil “A” vs La Unión “B” 2-0

juvenil a 18-19El juvenil “A” aconsegueix la victòria en el debut desitjat i suma els tres primers tres punts en lliga. No es plantejava un partit fàcil contra La Unión Santa Coloma “B” que any passat ja disputava la primera divisió i amb bons jugadors tècnics. Es va sumar, la baixa d’última hora d’en Sergio Vivas, lesionat del tormell en l’últim entrenament.

El partit va tenir molta intensitat des del seu inici. Els visitants van optar per realitzar una defensa en mitjà pista, mentre que els nostres com es habitual, a pressionar la sortida del rival. Es va poder veure una gran primera part dels nostres joves jugadors amb bones jugades combinatives i una gran defensa. La part va finalitzar amb el resultat de 1 a 0, gol de Adrià Dorca amb assistència de Oriol Roy.

Tot va seguir igual a l’inici de la segona i una gran assistència de Abel Rangel, la va aprofitar en Sergi Vilajuana per marcar el segon gol i donar tranquilitat a l’equip. Després del gol, van arribar els pitjors moments de l’equip, els colomencs van pujar la seva defensa i va dificultar la sortida de pilota dels nostres que intentaven sempre sortir en llarg sense molt d’èxit. Sort que les poques ocasions que van tenir els visitants, van tenir un gran resposta de Pol Pinyol a la porteria. A 5 minuts del final, van sortir de porter jugador però sense inquientar molt la porteria groc i negre.

Bon inici de lliga i bon partit dels nostres que comencen amb molta il·lusió una nova lliga. La propera setmana, derbi mataroní contra el Futsal Mataró “B” on esperem poder continuar amb aquesta bona dinàmica i aconseguir els tres primers punts com a visitants.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Abel Rangel, Oriol Roy, Sergi Vilajuana(1), Adrià Dorca(1), José Guijarro, David Caro i Guillem Roig.

A %d blogueros les gusta esto: