Debut en lliga amb victòria del Cadet a Pineda

cadet 18-19El Cadet ha començat la lliga amb bon peu, guanyant a domicili, al Pineda de Mar per 1-3 i és col·loca colíder de la lliga. Després de la dura derrota en l’últim partit de pretemporada, on feien saltar les alarmes a l’equip, avui s’ha vist el Cadet de sempre on s’han corregit els errors del passat partit.

Una primera part on els dos equips han volgut tenir la pilota però els nostres tenien una marxa més, sobretot en la pressió. No deixaven sortir al rival, robaven, jugaven i finalitzaven. És malgastaven ocasions de gol però Octavi amb fortuna feia el primer gol en el minut 12. Ocasions pels dos equips i el mateix Octavi feia al segon en el minut 25. Bona primera part.

La segona part va ser idèntica a la primera i Gorin, en una bona jugada individual, driblant al porter sentenciava el partit amb el tercer gol. Partit controlat però una petita errada defensiva i un encert del rival, donava ales al Pineda en el minut 44 que feia al seu primer i únic gol. Als darrers minuts finals el Cadet tenia la pilota i feia que corres al rellotge a favor seu. Bon partit però no és podem relaxar si volen estar a la zona noble de la lliga. Felicitats!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: