Bon inici de lliga del Femení

BF3A5405-18E2-4589-801C-5910DA0EA3E7 - Lluis MaciasBon inici per les noies del club amb un contundent 6-0 al marcador. El partit va estar marcat per poca intensitat, on les visitants han vingut a defensar a camp propi i intentar agafar algun error de les mataronines. La primera part el resultat era de 3-0 amb gols de Miriam i doblet d’Helena Roca, que debutava a l’equip.

La segona part amb una mica de millor joc però poca intensitat van arribar tres gols més, obre d’Ari, Ainoa i de nou Miriam que posava el 6-0. Sabem que no ha sigut el millor partit però sempre és positiu sumar 3 punts ara a seguir treballant per la pròxima jornada anar a Sant Fosc de Campsentelles per 3 punts més contra el Barri Can Calet.

1, 2, 3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: