SPALL Ciutat Mataró vs Sant Cugat 4-6

9903FE0E-35F3-4BDB-8D44-5EBDF9192F7F - Joan Serra.jpegEl Sènior «A» no pot guanyar en el seu debut a casa en el dia de la presentació del club i de la samarreta que lluirà aquesta temporada.

Els primers 10 minuts de la primera part van ser un mal son pels groc i negres que veien com en cada atac del visitants queia un gol o una ocasió. El Sant Cugat estava molt més intens que els mataronins i arribaven a totes les pilotes. Faltant 1 minut, els de Serra veien com el debutant Pol Roy feia el 4-1 i Lluís Macias el 4-2 que donava esperança als locals.

A la segona, el canvi tàctic donava fruit i el partit queia cap els de Mataró que escurçava el marcador altre cop a peus de Lluís. Amb els mataronins bolcats a l’atac una jugada aïllada dels visitants posava el 3-5 al marcador que obligava als locals a jugar de 5 a falta de 5 minuts. Ocasions per fer el 4-5 però el gol queia pels visitants, 3-6 i els mataronins seguien jugant de 5 i Lluís feia el seu tercer gol i posava el 4-6 final.

Toca remar i treballar tots junts per sumar el tres propers punts! SOM UN !

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: