Sant Joan Vilassar “B” vs Cadet 6-1

2a97eed1-90ca-43a1-9827-b0f46c743727-marc-bruguera.jpegEl Cadet d’en Marc volia acabar la pretemporada amb un ple de victòries, però en l’últim partit de preparació, l’equip ha caigut derrotat a domicili per un contundent 6-1 i ha fet saltar les alarmes a una setmana de començar la lliga.

Partit amb dues cares del Cadet. Una primera part de tu a tu, amb ocasions pels dos cantons, bona actitud, triangulacions, intensitat i companyerisme. Gorin feia el primer però el Sant Joan empatava ràpidament. Una segona part on al Cadet semblava un altre equip. Errades defensives que costaven gols, no s’aconseguia arribar a porta, no hi havia triangulacions, i poc a poc es veia com l’equip anava a la deriva a mesura que passaven els minuts i ni la banqueta ni als jugadors aconseguien donar amb la tecla. El rival a la segona part ha sigut millor que el nostre Cadet.

El Cadet s’ha de quedar amb la primera part d’aquest partit, no oblidar la segona i corregir els errors comesos. Els partits de pretemporada son per preparar-nos per la lliga, que comença en una setmana i millor perdre avui. Cal seguir treballant si volen assolir el seu objectiu d’estar a la part alta de la classificació.

Ànims!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: