Sant Joan Vilassar «B» vs Aleví «A» 3-4

4cdf34a5-aa2c-4535-ab76-c7b5c8997a84-joan-serra.jpegPartit amb dues cares dels nostres petits jugadors del Aleví «A» que van acabar perdent per 3-4 en un partit intens per part dels dos equips. A la primera els groc i negres van fer un bon joc i amb bones jugades utilitzant pivot, contres i sortides de pressió es posava amb un 3-1 a la primera part. A la segona tot va canviar i els del Ciutat tot i tenir ocasions, tenien problemes per fer circular la pilota i veien com els visitants escurçaven el marcador de mica en mica fins que faltant 3 minuts li acabarien donant la volta. Hem de treballar tot el partit igual que treballem les primeres parts. La setmana vinent comencem lliga. Us esperem a tots per animar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: