Doble victòria dels Infantils contra Sant Joan Vilassar

108FFA92-4563-4DF9-BA9C-C18084F502F4 - Pol Roy LópezEls infantils del club jugaven dos partits aquest cap de setmana. El primer a Vilassar de Mar contra el Sant Joan “D”. Un partit amb moltes proves i tot i tenir el control del partit va faltar que els nostres demostressin més sobre la pista. Tot i així es van emportar el partit amb un resultat còmode de 1-4. I diumenge matí partit més complicat contra el Sant Joan “B”, de nou un equip que ens trobarem a la lliga. El partit va tenir moments on els nostres els va faltar controlar el joc i saber jugar amb el marcador a favor. Els visitants van plantejar un bon partit i van aprofitar els errors dels mataronins per intentar entrar en el marcador. Amb una mica de patiment final els nostres s’han acabat imposant per 4-3 al marcador. La setmana que ve comencem la lliga a casa contra un rival complicat i que haurem de lluitar de valent per aconseguir els tres primers punts. Felicitar a tots els jugadors per aquesta pretemporada que han assolit amb un 4 de 4 en partits jugats/guanyats.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: