El Juvenil “A” finalitza la pretemporada amb derrota

whatsapp-image-2018-09-29-at-23-32-27.jpegEl Juvenil “A” no ha pogut aconseguir treure un bon resultat en el seu últim partit de preparació davant del Sant Joan de Vilassar. El partit va finalitzar amb el resultat de 5 a 3 a favor dels vilassarencs, en un gran partit de futbol sala que va tenir molt bons moments i molta intensitat. La primera part va acabar amb empat a dos amb gols de Uri i Alejandro, cadet que he pujat per donar un cop de mà. La pressió groc i negre ha funcionat però dos errades en defensa: una banda mal defensada i unes esquenes molts clares, deixava l’empat a dos al descans.

A la segona, es van avançar els locals després d’una jugada per banda amb poca contundència defensiva i que a més, va sortir la pilota per la línia de gol però l’àrbitre no va saber veure. Els nostres van reaccionar amb un golàs de José Guijarro després d’una gran jugada d’equip. Amb l’empat a 3, el marcador es podria decantar per qualsevol part perquè els dos equips tenien ocasions per marcar però en una mala sortida nostre, els vilssarencs aconseguien marcar el quart a falta de 5 minuts. Els groc i negres es posen a jugar amb porter jugador i tenen 3 ocasions clarissimes per empatar el partit però no encerten a porteria i finalment, arriba el cinquè dels locals

Derrota que no ha d’eclipsar el gran treball realitzar durant la pretemporada del l’equip amb molts bons moments. Ara ja toca pensar en lliga, per aconseguir la primera victòria en el debut a casa del proper diumenge contra la Unión Santa Coloma. 1,2,3 MATARÓ!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: