SPALL Ciutat Mataró cau derrotat en el seu debut en lliga

WhatsApp Image 2018-09-23 at 16.38.51Primer partit de lliga del Sènior Masculì a la nova temporada a 3 Nacional. Els de Joan Serra començaven guanyant, gràcies a una bona recuperació de Capilla que faria una paret amb Adri per acabar marcant el primer gol del partit. Una jugada desafortunada, donava el gol en safata de plata als premianencs i un minut després els locals feien el 2-1, que deixava un pel xafats als groc i negres. Dos gols més abans de acabar la primera part , deixava un resultat difícil de remuntar pels mataronins que tot i tenir ocasions per marcar no aconseguien pujar els gols al marcador. A la segona part amb ganes de remuntada, els mataronins sortien i dominaven els primers minuts de joc però els atacs no eren fructífers i el Cover Premia intentava sorprendre a la contra. Pol Piñol parava tot el que li tiraven. Una bona jugada per banda d’Abdel servia perquè Abel Rangel marquès a plaer el 4-2 amb el que els mataronins s’envalentonaven però en una d’aquestes contres que hem comentat, el Cover feia el 5 a 2 final.

Van jugar: Ivan Tejedor, Pol Piñol, Adrian De Gea, Javier Capilla, Carlos Guarnido, Abderrahim El Merrouni, Lluis Macias, Adria Dorca, Abel Rangel i Pol Aledo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: