Premià de Dalt vs Juvenil “A” 1-4

WhatsApp Image 2017-06-10 at 20.30.15Primera victòria del Juvenil “A” en aquesta pretemporada després d’empatar en els seus dos primers partits de preparació davant el Acció Sant Marti i el Rapid Santa Coloma.

La primera part no va ser gens bona per part dels nostres. Els premianencs van sortir a defensar-se a mitjà pista i els nostres joves jugadors no trobaven la manera de poder foradar la seva defensa i quan ho aconseguien, no finalitzaven a porteria o es trobaven amb el porter local. La part va finalitzar amb un marcador favorable de 0 a 1 amb gol de José Guijarro.

L’entrenador no estava gens content amb el treball de la primera part i va tenir que treballar molts aspectes durant el descans. Això es va reflectir en una gran segona part amb una gran defensa, un gran joc d’atac  i 3 gols molt treballats. Després de diverses ocasions fallides, Oriol Roy va aconseguir el segon i posteriorment, José Guijarro aconseguia el tercer dels mataronins en una bona jugada trenada per banda. Dorca feia el quart en un altre bona jugada que va finalitzar a plaer a pase de Vila. Els premianencs van aconseguir batre a Pol Piñol amb un fort xut per tot l’escaire i deixar el marcador 1 a 4 favorable als groc i negres.

La propera setmana, nou partit de pretemporada davant el Sant Joan de Vilassar, abans del debut a lliga a casa davant de La Unión, el diumenge 7 d’octubre.

Van jugar: Pol, Andrés, Dorca, Uri, José, Vila, Guillem, David, Mario i Alejandro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: