Premià de Dalt vs Femení 1-0

74D25F5F-E859-4339-AA37-E84DA5F1874D - Lluis MaciasDerrota del femení per 1-0 davant un equip que tindrem a la lliga, el Premià de Dalt per 1-0. L’equip amb dos canvis va plantejar un partit de pressionar tota la pista, les noies van fer un partit molt complert on només ens va faltar el gol. El gol local va arribar a falta de 15 segons per acabar el partit. Continuem treballant per la temporada ja que començarem a incorporar jugadores durant la setmana i ja podrem preparar-nos bé per el primer partit de lliga a casa contra el Lloret de Mar el dia 7 d’Octubre. 1, 2, 3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: