Premià de Dalt vs Cadet 2-4

D9370EDE-71EE-4945-8A83-AE66755EB090 - Marc BrugueraSegon partit de pretemporada del Cadet d’en Marc i d’en Paco bruguera, amb l’ajuda d’Andrés, i segona victòria. Un partit on es va poder veure com en Marc va fer proves amb l’equip en la primera part i la segona. La primera part vam sortir amb una pressió forta i intensa a 3/4 de pista on aconseguien que el rival fallés en la seva sortida de pilota. Amb la possessió de la pilota, el Cadet feia mal sobretot per les bandes. Octavi en dues ocasions des de lluny i Mario feien els gols i quan faltaven uns minuts per acabar la primera part, el Premià feia al primer. A la segona part, veiem dos partits, en Marc treia un quartet que tenia control, possessió i calma i un altre en el que disposava de velocitat, verticalitat i pressió. El partit va anar una miqueta més boig amb contraatacs pels dos equips i, on Gorin aconseguia al quart gol amb un xut fort dintre de l’àrea. El Premià, a falta de 7 minuts feia al segon però el partit ja estava encarrilat i controlat. Bon partit, bones conclusions s’han pogut treure d’aquest partit i ara quan falten 15 dies per començar la lliga l’equip ha de seguir treballant per aconseguir als objectius que s’hi hagin proposat. Molta sort!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: