Premià de Dalt vs Aleví “A” 3-6

WhatsApp Image 2018-09-23 at 16.34.28El nostre Aleví “A” ha disputat el seu segon partit de pretemporada contra el Premià de Dalt “A” que la temporada passada militava a la 1 divisió. Primera part molt bona dels nostres petits on hem pogut veure fins a 5 gols per cap del rival alguns amb molt bones jugades al segon pal i altres de xuts exteriors. A la segona el cansament i el bon joc rival ha fet que els groc i negres baixessin una marxa. Un parcial de 3-0, posava l’ai al cor però, han sabut aguantar i un gol a les acaballes del partit dels mataronins deixava el resultat final de 3-6. Un resultat anecdòtic, ja que el que seguim buscant es anar ajustant la maquinària per la dura però il·lusionant temporada que ens espera a primera divisió. Pel Ciutat de Mataró han jugat: Amadou, Yeray, Òscar, Pol, Alon, Iker, Ivan, Hèctor, Uri

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: