Premià de Dalt “B” vs Sènior “B” 2-4

Resultado de imagen de futbol salaEl filial del club, ha disputat aquesta passat dissabte el seu segon partit de preparació davant el CFS Premià de Dalt “B”, equip amb jugadors i l’entrenadora que l’any passat formaven part del nostre equip. La prèvia del partit es va convertir en un retrobament però a la que l’àrbitre va xiular l’inici del partit, els dos equips van lluitar fins al final per aconseguir la victòria.

Les consignes de l’entrenador del Sènior “B” eren clares en aquest segon partit: treballar la pressió defensiva a 3/4 de pista i començar a jugar en sistema de 4. L’objectiu de la pressió defensiva es va complir amb una gran treball físic dels jugadors però el joc de 4, encara queda molt que treballar.

El primer gol del partit va arribar mitjançant una bona pressió que va aprofitar Pol Roy però els premianencs van empatar en una errada defensiva dels nostres. Abans del descans, una gran jugada de Alejandro per banda va acabar en un autogol del defensa local. Amb el resultat de 2-1 es va arribar al descans. A la represa, va empatar l’equip local en una pilota morta a l’àrea però de nou va anotar Pol Roy en un bona jugada individual i posteriorment, Delos aconseguia el quart gol en una jugada d’estratègia des del corner.

Bon partit i bon resultat davant d’un equip que va lluitar totes les pilotes. A falta de dues setmanes per l’inici de lliga, les sensacions son bones i segur que veurem una gran temporada.

Van jugar: Pau(p), Bruguera, Victor, Delos, Alejandro, Arnau, Andrés, Pol Roy, Isaac i Adam

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: