Premià de Dalt “B” vs Aleví “B” 3-1

1Aquest cap de setmana el nostre Aleví “B”, va disputar un partit amistós contra el Premià de Dalt. L’equip va anar amb un sol canvi, a una pista on les condicions tant del terreny com la calor no ajudaven. La primera part va estar molt igualada amb ocasions pels dos equips i cap al final de la part l’Aleví va marcar el 0-1 obra d’Adrián Galeano. La segona part va ser molt diferent, només començar els locals van donar la volta al marcador i els nostres físicament estaven molt cansats després de tot l’esforç de la primera part tot i això van seguir lluitant per intentar empatar el partit, però no va poder ser. El partit va acabar amb un 3-1 tot i el marcador felicitar el bon partit que van disputar. 1,2,3 MATARÓ!!!!!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: