Cardedeu “B” vs Juvenil “B” 3-1

img-20180922-wa0014-ivan-tejedor.jpgSegon partit de la pretemporada pel nostre juvenil “B” en el qual s’ha vist una gran millora respecte el primer partit.

El partit ha començat amb un Mataró que ha creat moltes ocasions i un Cardedeu que buscava l’atac directe i aprofitar els contraatacs. La bona defensa dels nostres jugadors i les intervencions providencials de Jan Maynou per part del Mataró i les bones aturades del porter rival han fet que el marcador no es mogués fins els últims minuts de la primera part. Una jugada polèmica després d’una pilota que un jugador de Cardedeu s’emporta amb les mans i acaba en gol i un altre jugada a continuació on l’àrbitre deixa jugar massa acaba amb el segon gol dels locals. A causa del joc massa fort dels jugadors de Cardedeu el Mataró ha disposat de dos deu metres, dels quals el primer el va parar el porter rival a xut d’Ivan Vilaseca i el segon el va marcar Pedro Salas, fent així que es marxi a la mitja part amb 2-1 al marcador.

La segona part ha començat amb un Mataró que buscava molestar la sortida del rival amb una pressió alta que ha fet que aquests perdessin la pilota ràpidament i els hi costes més sortir jugant. La intensitat del partit per part dels jugadors de Cardedeu continuava sent molt alta ja que l’àrbitre no era capaç de controlar el partit i això ha fet que els nostres jugadors marxessin una mica del partit i el aquest es convertís en un anar i tornar continu de porteria a porteria. En un contraatac d’aquests el Cardedeu ha marcat el 3-1 amb el que s’acabaria el partit. El Mataró ha continuat lluitant fins al final i s’ha disposat de moltes ocasions que no s’han aconseguit definir.

Ànims per seguir treballant i millorant, ja que en una setmana s’ha vist una gran millora tant de joc com de grup. 1,2,3 MATARÓ!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: