SPALL Ciutat Mataró vs Santpedor 2-4

Mostrando senior - Rocio Ferrer.jpegPartit perdut per 2-4 que no acaba de reflectir el viscut al pavelló Eusebi Millan. Primera part fluixa ofensivament dels nois dirigits per Joan Serra que han anat de menys a més però que s’han trobat amb què el rival ha aconseguit posar el 0-2 al marcador i ha hagut d’anar a remolc tota l’estona.

A la segona part s’ha vist un Ciutat molt més ofensiu i en una jugada on han participat tots els jugadors Capilla feia l’1-2 i pocs minuts després Capilla gràcies a una bona pressió recuperava la pilota i empatava el partit. En els millors minuts dels groc i negres, l’àrbitre ha expulsat a Guarnido per doble groga amb una acció bastant rigorosa i ha deixat al conjunt mataroní amb una inferioritat de 3 contra 4 que han sabut defensar força bé fins que quan faltaven 20 segons per recuperar el quart jugador, el Santpedor feia el 2-3. Els mataronins s’han bolcat a l’atac però pesaven les cames a causa de la càrrega de la pretemporada i no arribaven als segons pals. I quan faltaven 4 segons un jugador que havia quedat despenjat en una contra rebia la pilota i feia el 2-4 final. La setmana que ve comença la lliga i toca treballar per sumar els 3 primers punts contra el cover Premia a domicili el diumenge a les 11.30h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: