Santvicentí vs Juvenil “B”

Mostrando IMG_20180915_111657 - Ivan Tejedor.jpgPrimer partit de pretemporada del Juvenil “B” entrenat per Ivan Tejedor i Adrian Bazaga, format per jugadors de l’anterior Juvenil “B”, jugadors que pugen del cadet “A” i noves incorporacions. (Ernest, Jan, Aleix, Bernat G., Bernat F., Ivan, Pedro i les noves incorporacions Gerard i Raul). Partit contra un Sant Vicentí que la temporada passada va aconseguir l’ascens a segona divisió i que ha sortit a defensar a mitja pista, igual que el Ciutat de Mataró, aconseguint dificultar molt l’atac dels nostres jugadors. Una perduda a prop de l’àrea, l’han aprofitat els locals per marcar el primer gol i un contraatac de 3 contra 1 als últims minuts de la primera part han fet que es marxes al descans amb 2-0.

A la segona part els dos equips han seguit amb la mateixa estratègia defensiva i ofensiva, un rebot afortunat i una bona finalització a favor del Sant Vicentí ha posat el 3-0 al marcador. Els últims 15 minuts el Ciutat de Mataró ha començat a jugar de 3-1 i ha aconseguit així més ocasions. En resum molt bon treball defensiu i gran actuació dels dos porters, s’ha de seguir treballant per aconseguir més fluïdesa en atac però tot i això s’han tingut varies ocasions de gol. A seguir treballant per la temporada. 1,2,3, MATARÓ!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: