Santvicentí vs Infantil 2-5

IMG_8087 - Pol Roy López.JPGPrimer partit dels infantils del club on s’ha pogut veure la barreja dels jugadors que ja estaven a l’infantil i dels alevins que han pujat aquest any. Els primers minuts han estat amb poca intensitat i amb molts errors dels nostres, especialment en defensa, i els locals ho han aprofitat per posar-se 2-0 al marcador. Poc abans del descans s’ha pogut veure la reacció dels nostres i Guim i Carlos han deixat el 2-2 amb el que s’arribava al descans.

A la segona part els mataronins han apretat més i fent un molt bon treball a nivell d’actitud han aconseguit tres gols més amb el que s’ha arribat al 2-5 final.

Bon partit dels nostres que encara estan començant a fer unió i de ben segur que serà una bona temporada pels infantils com han pogut demostrar avui. Han jugat: Àlex i Gerard Morillas; Guim (1), Adri Cruz, Carlos (1), Martí, Arnau, Guillem, Albert (1), Marc (1), Gerard (1), Pau, Amai i Adam.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: