Primers partits de pretemporada del Juvenil «A»

WhatsApp Image 2018-09-16 at 22.56.13.jpegPrimers partits de preparació del Juvenil «A» amb la continuïtat de Carlos Camacho a la banqueta i l’ajuda de Angel Robles «Gigi» i de Adrián Bazaga. La plantilla està composada pels jugadors de l’any passat: Pol Pinyol i Andrés Garcia a la porteria, Abel Rangel, Sergio Vivas, Adrià Dorca, José Guijarro i Oriol Roy, amb la tornada de Guillem Roig que va estar tot l’any lesionat i les noves incorporacions: Sergi Vilajuana i David Caro.

El dissabte van disputar un intens partit contra el Acció Sant Martí a la seva pista, equip de Divisió d’Honor i que l’any passat militava en Nacional. El partit va estar molt disputat i els nostres van treballar molt be una pressió a camp contrari deixant amb poques opcions als locals. La primera part va acabar amb empat a 1, amb gol de Vila amb assistència de Uri al recuperar una pilota. El gol dels barcelonins, va arribar al aprofitar una pilota morta a l’àrea que va sorprendre a Andrés a la porteria. A la segona part, es va tornar a avançar els nostres mitjançant Guille al rebre una gran passada de Vila. El empat definitiu va arribar amb un doblepenal que no va poder aturar en Pol. Bones sensacions i gran partit davant un rival fort.

Diumenge, es rebia la visita del Ràpid Santa Coloma, rival que tot i jugar a la Segona Divisió tenen una gran plantilla i sobretot un joc molt intens, a vegades massa agressiu. L’objectiu que es marcava l’equip en aquest partit, es realitzar una bona tasca defensiva pressionat la sortida de pilota del rival en pista contraria i es va complir amb grans expectatives. La part negativa, els errors defensius que han provocat rebre 4 gols en un partit que no es tindria que empatar en lliga si volem estar a la part alta de la classificació.  El partit va acabar en empat a 4 gols amb gols de José, Rangel, Vivas i un últim de Andrés que torna a demostrar la seva capacitat golejadora des de la porteria.

Sensacions molt bones en un inici de preparació que s’ha treballat sobretot a nivell físic, gràcies a la tasca de Gigi i encara queda molt de treball a nivell tàctic i molt que demostrar. Tots desitgem que sigui una gran temporada per aquests joves jugadors!!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: