Femení vs Montmeló 0-4

Mostrando 6F023391-3851-4A98-817D-53B6D7863144 - Lluis Macias.jpegPrimer partit de pretemporada per les noies del club amb una derrota per 0-4 al marcador. La primera part va estar molt igualada, tenint més oportunitats les noies de Lluís que les visitants. A pocs minuts per el final de la primera part, les noies de Montmeló s’avançaven al marcador i posaven el 0-1 al descans. A la segona part, amb més cansament i pujant les línies de pressió, va fer que l’equip s’emportés tres gols més. Partit amb moltes coses positives que treure, això està començant i estic segur que aquest any el club tindrà moltes alegries amb aquestes jugadores.

Van jugar: Marta Páez, Glòria, Sonia, Miriam, Desirée, Ainoa i Ariadna.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: