Aleví “B” vs Rapid Santa Coloma “B” 0-6

Mostrando IMG-20180916-WA0006 - Pol Piñol Villà.jpgAvui el nostre Aleví B disputava el seu primer partit de pretemporada contra un equip que es notava que portaven temps competint en aquest esport. Era el primer partit que feien junts l’equip. El partit ha començat amb un gol del rival molt matiner però els nostres han seguit lluitant durant tota la primera part però no ha pogut ser, ja que els porters dels dos equips han fet molt bon partit. A la mitjà part el resultat era de 0-3. La segona part ha sigut molt similar a la primera que ha acabat amb un resultat final de 0-6. Han demostrat del primer a l’últim que tenen molt potencial i que són molt treballadors tant en atac com en defensa. Els animem a seguir millorant que segur que tot anirà molt millor i faran una molt bona temporada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: