Acció Sant Marti vs Cadet 0-3

cropped-efs_ciutatmataro_escut.pngPrimer partit del Cadet dirigit per en Marc i en Paco Bruguera i primera victòria. Encara que els partits de pre-temporada els entrenadors se’ls prenen mes com un dia mes d’entrenament, el Cadet ha començat fort i amb bon peu. Un partit jugat en una pista d’escola on li ha costat entrar en el partit. La possessió de la pilota era dels locals, però a mesura que passaven els minuts, els nostres començaven a carburar. Primera part igualada on els locals eren els dominadors, però a la segona part la cosa va canviar. Una xerrada de 10 minuts a la banqueta a la mitjà part era suficient per arreglar problemes tàctics i joc col.lectiu, ja que les individualitats sortien.

A l’inici de la segona part, Gorin, en jugada personal feia el primer, i Aitor feia el segon pocs minuts després. Cristian, el porter, aturava tot al que li arribava, i per acabar de arrodonir al partit, una jugada estratègia de banda deixava sol a Tabaré en el segon pal, que només tenia que empentar la pilota.

Cal millorar alguns aspectes tàctics, es normal en pre-temporada, però s’ha vist un bon partit i aquest Cadet té bona pinta. En Marc i en Paco aquest any ho passaran bé amb aquest equip ja que tenen posades moltes esperances de cara a la lliga. A seguir treballant.

Protagonistes; Cristian, Octavi, Pol, Alejandro, Aitor, Gorin, Nico, Mario, Tabaré i Adrian

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: