El Ciutat de Mataró amb l’esport escolar

WhatsApp Image 2018-06-04 at 09.08.33 (1)Gran èxit de participació en el 3a edició de la Copa Escolar de Futbol Sala organitzada pel Club Futbol Sala Ciutat de Mataró en memòria de Antonio Martínez. Van participar un total de 8 escoles de Mataró: Escola La Llàntia, Escola Torre Llauder, Escola Josep Montserrat, Escola Cami del Cros, Escola Cor de Maria, Escola Tomas Vñas, Escola Germanes Bartomeu i G.E.M. A més, va contar amb la participació de la nostra escoleta. La Copa va estar dividia en 3 categories: prebenjamí, benjamí i aleví, amb un total de 19 equips participants i més de 200 esportistes.

A la categoria prebenjamí, el guanyador va ser l’Escola Cor de Maria que va derrotar a la final al GEM, mentre que l’Escola Camí del Cros va aconseguir la tercera posició.

WhatsApp Image 2018-06-04 at 09.08.33

A la categoria Benjamí, el 1r classificat va ser el GEM que es va imposar en la final a l’Escola Torre Llauder i el tercer classificat va ser l’Escola Josep Montserrat.

I en la categoria Aleví, el 1r classificat va ser l’Escola La Llàntia al guanyar als penals en la final a l’Escola Germanes Bartomeu en una final vibrant a l’altura de la Copa Escolar. El tercer classificat va ser l’Escola Cami del Cros.

Volem agrair a tot/es els coordinador/es escolars, entrenador/es, jugadors i famílies, per participar a la Copa i aconseguir entre tots, passar un gran diumenge de futbol sala a la nostra ciutat. Agrair també a Josep Maria Font, antic regidor d’esports de l’Ajuntament de Mataró i a Marisa Merchán, regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró per fer-nos una visita i conèixer la Copa i el treball des de dins. Als nostres patrocinadors pel seu suport i a totes les persones organitzadores que es van involucrar des del primer minut a preparar la Copa: Carlos Camacho, Joan Serra, Rocio Ferrero, Carles Domingo, Paco Martínez, Paco Bruguera, Marc Bruguera, Guillem Masoliver, Iván Tejedor, Gloria Hidalgo, Marc Vilà, Lluis Macias, Adrián Bazaga, Elias Essaghir, Sergio Vivas, Pol Piñol, Helena Torrado, Yasmin Gascon i Edgar Boix. Sense vosaltres, tot això no va ser possible. SOM UN!!

Noticia publicada en Mataró Audiovisuals:

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: