GRAN FINAL DE TEMPORADA DEL CADET A

C.F.S Ciutat de Mataró VS Sant Joan de Vilassar FS B 1-1

El cadet A del Ciutat de Mataró tenia aquest diumenge l’últim partit de lliga davant el Vilassar, que es jugava la permanència. Al partit s’arribava amb les baixes de Bernat per lesió i Jan que havia anat ajudar al cadet B!

El partit  va començar molt descafeïnat, els nostres no es jugaven res i el Vilassar ens va cedir la possessió de la pilota esperant la seva oportunitat al contraatac. Els nostres anaven tocant i tocant sense massa fluïdesa, però a poc a poc van anar arribant les primeres ocasions del partit. Les més clares, dues pilotes posades al segon pal, una de Mario i una d’Aksel que no van trobar rematador, per ben poc. El Vilassar va fer un canvi tàctic a meitat de partit i va passar de jugar amb un pivot fixa a intentar treure’ns de la zona per posar passades a l’espai, però els nostres van corregir bé la situació. Gairebé a les acaballes de la part, una bona jugada d’equip va ser finalitzada per Mario que va donar l’avantatge al marcador amb la que vam marxar al descans.

A la represa el Vilassar conscient que necessitava un gol per seguir un any més a segona va començar a pressionar. Els nostres van sortir bé de la pressió però no van estar encertats de cara a porteria en les moltes ocasions que van tenir. A mesura que el partit s’anava acabant la pressió dels visitants era més intensa i els nostres no van saber competir al mateix nivell, pel que tot i que Ernest va parar moltíssimes ocasions, el Vilassar va marcar en l’últim minut, enduent-se un punt que els valia per salvar-se. Final 1-1.

Partit sense transcendència que va servir per acomiadar la temporada, on es va donar més minuts de joc als jugadors menys habituals i en el que molts no tornaran a jugar a la categoria cadet al donar el Salt a Juvenil. Ara és moment per fer balanç de la temporada, una temporada dura, en la que els resultats, les lesions, la implicació i la sort no van acompanyar en la primera volta; però on tot va canviar en la segona, ja que es va demostrar que es podia haver lluitat per pujar de categoria, amb victòries contra el segon i quart classificat i l’empat davant el líder de la categoria.

S’acomiada un servidor, que sempre ha cregut en el que ha fet encara que les coses no anessin bé i quan molts no hi confiaven, que espera que els jugadors hagin après i gaudit de la temporada; i que vol agrair l’esforç d’aquelles famílies que l’han recolzat i per descomptat al club.

Moltes gràcies a tots.

1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: