L’SPALL Ciutat de Mataró tanca la temporada amb victòria

SENIOR ULTIM PARTITL’ SPALL CFS Ciutat de Mataró acaba amb victòria la seva primera temporada a Tercera Nacional, que el deixa vuitens a mitja taula tancant el segon objectiu que s’havia marcat per aquesta temporada.

Amb 3 juvenils a l’alineació i amb un altre debut, aquest cop era Sergio Vivas, el 5 de la temporada per part de l’equip juvenil dirigit per Carlos Camacho, els groc i negres van fer una gran primera part tenim moltes ocasions i amb jugades de gran nivell que van treure els oooh i els aplaudiments de la grada però que no rebien la recompensa del gol a vegades per voler fer massa maca la jugada.

En un corner botat per SecoAlex combinava amb Lluis que deixava la bola franca perquè Alex remates de manera sotil però potent a l’escaire de la porteria rival. Com hem dit els de Mataró perdonaven en masses ocasions i els que perdonen ho acaben pagant, els locals marcarien quan faltaven 5 minuts d’acabar la primera part i deixarien l’empat al marcador amb el qual començaria la segona.

Al minut 4 de la represa Rangel un dels altres juvenils tallaria una pilota que acabaria recuperant Lluis que amb una gran acció individual faria l’1-2 que avançava els maresmencs. Un minut després però els de Barcelona farien l’empat en una jugada en la qual Piñol el jove porter del juvenil poc va poder fer. El partit estava obert i amb ocasions pels 2 equips i en una contra rival Lluis robaria la pilota i combinaria amb Seco que li tornaria la pilota per fer el seu segon gol i el 2-3 faltaven 5 minuts i molt encara per veure.

Els locals no abaixaven els braços, ja que el guanyador del partit es feia amb la vuitena plaça i quan faltaven 2 minuts marcava l’empat. Minuts amb accions pels 2 equips i quan faltaven 30 segons Seco posava una paral·lela per Alex que posava un segon pal per Adri que marcaria i donaria la victòria als nois dirigits per Joan Serra.

Gràcies a l’afició per acompanyar-nos aquesta temporada, la que ve intentarem donar més guerra. Gràcies a tots els integrants de l’equip, als juvenils i els jugadors del sènior “B” que ens han ajudat en una temporada difícil marcada per forces lesions.
SOM UN!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: