L’Aleví “B” disputa un partit de Campions per finalitzar la temporada

alevi (2).jpegÚltim partit de la temporada i nova victòria del nostre Aleví “B” el qual no ha perdut cap partit a la segona volta. Els groc i negres s’enfrontaven al que ha estat el seu rival directe durant la temporada i l’últim equip en guanyar-los a la lliga el Dosrius. Els de Joan Serra tenien com a objectiu després de quedar campions, completar una segona volta perfecta, cosa que han aconseguit i intentar quedar com equip més golejador, només un gol els ha deixat fora d’aquest objectiu i de ser l’equip menys golejat fet que han aconseguit. Tornem a recordar que aquest equip està format per 3 benjamins de segon any i la resta tots són jugadors de primer any que la temporada passada jugaven a escolars així que pares i afició podeu estar contentíssims del que han aconseguit.

Anem pel partit, gran partit el viscut aquest diumenge a l’Eusebi Millan entre dos equips que tenen com a fort el joc en atac. Al minut 5 Pol veia com la portera rival li parava un penal però ell mateix recolliria el rebot i marcaria l’1-0. Ocasions dels 2 equips i Amadou parant tot allò que li xutaven fins que quan faltaven 3 minuts i després d’una bona jugada el Dosrius fes l’empat. A la segona els groc i negres marcarien 2 gols quasi seguits, Alon i Kevin feien el 2-1 i el 3-1 respectivament amb xuts potents. Però els visitants no donaven el partit per perdut i en un minut escorçaven el marcador 3-2. Hector feia el 4-2 i els de Dosrius contestaven amb el 4-3. Iker feia el 5-3 i els visitants marcaven el 5-4 partidàs en tota regla i no només per la part ofensiva, ja que els porters paraven i es veien grans accions defensives. Ivan feia el 6-4 final i la festa es desencadenava a l’Eusebi amb l’afició amb ganes de celebrar a casa el campionat.

Hem de mencionar el gran respecte i el fair play dels 2 equips, ja que el Dosrius feia el passadís abans de començar el partit i els nostres alevins li tornaven l’acció a l’acabar com a subcampions i dignes rivals a la temporada.

Com sempre moltes gràcies a l’afició i a tots els nens, YerayAmadouKevin, Pol, HectorIkerAlon, Oriol i Ivan SOU MOLT GRANS!!! SOM UN!!”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: