El Sub23 aconsegueix l’ascens a Segona Divisió

b5b5fb44-564b-42f7-bca5-69286d3b5a98El nostre Sub23 va aconseguir una victòria importantíssima davant del Vall de Tenes “B”, en l’últim partit de lliga i aconseguint així l’ascens a Segona Divisió Catalana.

El partit va iniciar-se amb uns mataronins esperant a mitja pista, esperant les ocasions per sortir a la contra i assegurar el partit. Tot i així, en veure que els visitants els hi costava sortir de camp propi van fer un canvi estratègia optant així per la pressió. Els mataronins van tenir el partit controlat en tot moment arribant a la mitja part amb un 3-0 a favor.

Durant la segona part, els de lliça van pujar a presionar, i també van jugar de cinc per intentar escurçar distancies al marcador. Els mataronins, tot i algunes errades defensives, van mostrar-se intensos i concentrats donant pas així al 6-0 definitiu que els donava l’ascens a segona divisió.

Enhorabona a tots per el vostre esforç. Ara si!! SOU DE SEGONA!! 1,2,3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: