El Juvenil “A” acaba la lliga amb una victòria a casa

IMG_1371El juvenil “A” entrenat per Carlos Camacho i Adrián Bazaga acaba la lliga en la cinquena posició després de derrotar en l’última jornada al EFS Palafolls per 4 a 2. Un partit que venia precedit per les baixes de Pol Piñol, Abel Rangel i Sergio Vivas, que estaven convocats per jugar amb el primer equip a la Tercera Nacional i amb l’ajuda del cadet, Alejandro que agraïm la seva implicació i ajuda en l’últims partits de lliga.

La primera part va finalitzar amb el resultat de 1 a 0, amb gols de Oriol Roy i Elias Essaghir. Els de Palafolls no van arribar amb molt perill a la porteria groc i negre però quan arribaven es trobaven amb un gran Andrés sota els pals.

La segona part va ser més dolenta de joc, sobretot perquè els dos entrenadors, sabent que no es jugaven res, van decidir sortir amb porter jugador. Elias Essaghir va marcar el segon pels nostres amb una bona combinació amb Uri. Els visitants van aprofitar la massa defensa dels nostres per empatar el partit i creure que podien treure algun punt de partit però també amb joc de cinc, Andrés va tornar a marcar sortint des de la porteria, el tercer gol i posteriorment i de nou Elias, va marcar el quart i definitiu gol.

Amb aquesta victòria l’equip queda definitivament en la cinquena posició, sent l’equip menys golejat de la categoria amb només 47 gols encaixats i un total de 78 marcats. Segurament la falta d’efectivitat a porteria ha sigut el handicap més negatiu per l’equip per no aconseguir quedar entre les dues primeres posicions. Això i que els partits importants no han tingut la sort de cara i sempre s’ha empatat o perdut per la mínima.

De totes maneres, molt bona temporada de l’equip composat majoritàriament per jugadors de primer i segon any. Dels quals, 5 jugadors han debutat en el primer equip a Tercera Nacional. Joves jugadors amb gran futur i que els queda molt per gaudir i aprendre. Donar les gràcies en Victor Jordà, que avui ha disputat el seu últim partit com a juvenil i esperem que continuï com a sènior.

Gràcies a totes les famílies per venir sempre a animar a l’equip, en tots els desplaçaments. Haveu gaudit i sofert com ningú i sempre amb ànims i bones paraules pel nostres jugadors.

I per últim, felicitat el CN Caldes pel campionat i el seu ascens a la Divisió d’Honor

Fins la propera temporada….

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: