EL FEMENÍ POSA LES COSES DIFÍCILS AL LÍDER

FS Sant Cugat 1-0 Sènior Femení

Derrota a domicili contra la líder de la categoria, per 1-0 al marcador.

L’equip arribava amb moltes baixes, sobretot a portaria, on tenim lesionades a Mireia i Marta Paez i esperem que la recuperació sigui la millor i la més ràpida possible, Ainoa va decidir posar-se de portera per ajudar a l’equip.

El partit va començar amb l’equip local anar a buscar ràpidament el gol i les nostres defensar bé a la mitja pista per veure com es movia la situació, Ainoa va començar a parar tot el que la defensa no arribava i semblaven que teníem un mur a la nostra portaria, igualment les nostres jugadores, sobretot en els peus de Yasmin i Ari començàvem a tenir ocasions però sense gaire perill.

A la segona part vam començar a tenir més la pilota i fer més perill a la portaria local des de tots els llocs, però la portera va estar molt bé.

Faltant 8 minuts per acabar el partit, una bona combinació de l’equip local va posar l’1 a 0 al marcador, però no es va abaixar els braços i vam intentar empatar fins a l’últim minut de partit, però el resultat no es va moure més.

Partit on marxem molt contents de la feina feta, demostrant que aquesta segona volta l’equip ha fet un salt de qualitat i s’està demostrant, ara toca intentar acabar la lliga el millor possible a casa contra el Montmeló.

1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: