El juvenil b dona la cara davant el líder

Partit molt complicat el que ha disputat aquesta setmana el nostre Juvenil B davant d’un Hummel Alella que està a punt de guanyar la lliga, però en la visita a Mataró no va ser tan fàcil com diu el marcador.
El partit va començar molt malament per l’equip mataroní, ja que van encaixar molt rapidament 3 gols, però l’equip va confiar en què podia donar una cara nova al partit i així va ser, Jony, va retallar distàncies per anar-nos al descans amb un resultat 1-3.
La segona part va començar amb una molt bona circulació de pilota per tots dos equips, això va fer que el nostre equip estigues a punt de transformar el 2-3 en el marcador, però unes jugades més tard vam veure com l’Alella anava transformant gols fins a arribar a l’1-6 definitiu.
Cal dir que el resultat va ser una mica injust, ja que l’equip local va perdonar moltíssim, a part d’això, tots els jugadors van fer un molt bon partit i poden dir que van fer patir a l’equip que s’estava jugant la lliga.
Van jugar: Oscar, Enric, Pedro, Jonathan, De maya, Ramirez, Duran i Antonio

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: