Sant Joan Vilassar vs Juvenil «A» 2-1

WhatsApp Image 2018-05-20 at 19.36.18El juvenil no va poder superar al Sant Joan Vilassar a la seva pista i per la possibilitat de quedar en quarta posició de lliga. Primera part per oblidar del nostre equip, que va encaixar un gol i no va saber atacar la defensa dels locals. Poques ocasions i poc futbol sala. A la segona part, va millorar una mica el nostre joc i es van poder veure combinacions més ràpides però de nou sense encert. Els locals van marcar el segon i van deixar un resultat complicat en contra. Els últims 7 minuts es va jugar amb porter jugador i es van tenir ocasions clares. Primer un gol fantasma de Oriol Roy, després d’una gran jugada col·lectiva i seguidament Rangel, si que va poder marcar per deixar el definitiu 2 a 1 en el marcador.

El juvenil afronta el seu últim partit de lliga el proper diumenge a casa davant del Palafolls, equip que ja es matemàticament descendit a segona. Amb aquest partit, finalitzarà una temporada que podria haver estat millor però on hem pogut veure un gran creixement de molts jugadors.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: