La Unión Santa Coloma «B» vs Cadet «A» 2-1

20180519_191458.jpgEl cadet «A» del Ciutat tenia l’últim desplaçament de la temporada a un camp molt difícil, el de la Unión Santa Coloma, que es jugava la permanència davant la seva afició. Al partit s’arribava amb moral per la ratxa obtinguda en els últims partits i amb la satisfacció de tornar a veure jugar a Jan amb l’equip després de molts mesos.

El partit va començar amb els locals bolcats en atac, pressionat i volen embogir el partit, contagiats per afició i banqueta. A poc a poc van anar entrant en el partit els nostres, però ja havien encaixat un gol. Els jugadors ja eren conscients que era un partit que calia posar més caràcter que futbol sala però no és el nostre fort. Com dèiem de mica en mica vam anar entrant en el partit mitjançant una pressió alta, i en una bona recuperació Alejandro va fer l’empat a 1. El partit es va equilibrar, i també la intensitat sobre la pista, les ocasions van anar succeint, però amb poc joc, ja que s’abusava de la pilota llarga. El marcador no es va moure, tot i que va estar a punt vàries vegades.

La segona part va recordar la primera, un inici tímid dels nostres i una tromba dels locals, fins al seu gol. A partir d’aquí els nostres van començar a dominar més, però costava combinar en equip, tot girava en contra, el marcador, l’afició, les pèrdues de temps, un paviment difícil, el propi cap, l’àrbitre, … tot absolutament tot. Els nostres però van remar contra vent i marea, i van gaudir de clares oportunitats de les botes de Mario per inclús guanyar el partit, però aquest cop, i no ens podem queixar, la sort no va estar del nostre costat. El partit no va tenir més història.

Primer de tot felicitar a la Unión per la victòria, que no li dona la salvació matemàtica després de la victòria de Vilassar, però que permet dependre d’ells mateixos. Pel que fa a nosaltres partit per aprendre, que en el futbol tot juga, que les ganes tiren més que les cames, que la unió suma més que el millor jugador, que on no arriba una persona arriba el club (gràcies Carles), i que gràcies a deu només és futbol, en aquest cas Futbol Sala que és millor. Queda ja només un partit per acabar la lliga, per alguns l’últim partit de cadet, gaudiu-lo! Gràcies pels que esteu sempre allà!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: