L’ALEVI “A” GUANYA EL DERBI

El nostre aleví “A” visitava la pista del Futsal Mataró “B” per disputar el derbi de 2a Catalana. Tot i les diferències a la classificació els nostres sabien que seria un partit totalment diferent al de la primera volta.

Els locals van estar jugant a mitja pista sense passar gairebé de mig camp. Tot i així van aprofitar un error dels nostres per marcar a porteria buida just abans del descans i amb moltes ocasions perdonades dels nois de Pol Roy i Pol Piñol.

A la segona part van sortir igual de forts i Albert va aconseguir empatar el partit. A partir d’aquest moment els nostres van apretar una mica més i en uns bons instants finals i uns molt bons minuts de Roger amb dos gols van posar el 1-3 amb el que els locals sortirien amb el porter-jugador que els nostres van aprofitar per mitjà de Pau per recuperar la pilota i posar el 1-4 final al marcador.

Bon partit dels nostres que no van baixar els braços en cap moment i ho van intentar fins obtenir recompensa. El proper partit serà a casa contra el Riudellots en l’últim partit dels nostres a l’Eusebi Millan aquesta temporada.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau (1), Albert (1), Toni, Marc, Amai i Roger (2).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: