Juvenil “A” vs Lloret de Mar 2-0

WhatsApp Image 2018-05-13 at 22.07.24El juvenil va guanyar diumenge al matí en el Millan al Lloret de Mar per el resultat de 2 a 0, aconseguint els dos gols del partit en la primera part. L’equip afrontava el partit amb dos baixes: Rangel i Uri, que va provocar veure a Andrés Garcia com a jugador de pista per tal de poder donar descans als seus companys. El primer gol va ser obra de Elias en una gran jugada individual al robar la pilota al seu propi camp. El segon gol va arribar per part d’Andrés recuperant una pilota en mitjà pista i definit molt be davant el porter. La segona part va ser molt dolenta i els de Lloret van tenir les millors ocasions però no van saber batre a un gran Pol Piñol a la porteria.

La propera setmana, l’equip juga a la pista del Sant Joan Vilassar, on estarà en disputa la quarta posició de lliga.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: