C.F.S. Ciutat de Mataró VS Badalona Futsal Iris 3-0

El Cadet A disputava el passat dissabte l’antepenúltim partit contra l’Iris, un rival situat en zona d’ascens, que es jugava molt. Al partit s’arribava amb les baixes d’Aksel, Aleix i Jan; però amb les ganes d’allargar la ratxa d’imbatibilitat.

El partit va començar amb una intensitat trepidant, doncs els visitants volien certificar l’ascens, i els nostres han guanyat molt pel que fa a ritme de partit. Això va ocasionar que el partit fos molt descontrolat, i qualsevol equip pogués marcar. Ernest estava molt segur i va anar parant tot el que anava arribant,  també donava sortida de pilota, pel que els nostres van començar a a sortir de la pressió i gaudir de bones oportunitats. així va arribar el primer, l’Iris va pressionar el sac de porteria, i Ernest marcant una jugada d’estratègia, va posar una pilota perfecte a Ferran perquè estrenes el marcador. Això va suposar un cop dur pels visitants, que van començar a posar-se nerviosos. en una nova jugada d’atac el porter va haver de sortir de l’àrea per allunyar la pilota comenten una falta perillosa. Aquesta va ser llençada magistralment per Mario que va aprofitar una  mala col·locació del porter.  Amb aquest resultat, i amb els ànims molt calents es va arribar a la mitja part.

A la represa la intensitat va ser la mateixa, però el partit encara es va descontrolar més. La pressió molt alta dels visitants impossibilitava al sortida de pilota dels nostres,  i les recuperacions del Iris eren molt perilloses. Es veritat que els visitants van començar a tenir moltes ocasions, i de molt clares, però és igual de veritat que la defensa, però sobretot l’Ernest van estar de 10, aturant totes les ocasions. Quan s’acostava el final del partit els visitants van optar per jugar de 5, però  sense massa encert, i això els va condemnar, ja que Mario va tallar una bona pilota, que va possibilitar el 3-0, i la tranquil·litat a l’Eusebi. No hi va haver temps per més.

Molt bon resultat obtingut pels nostres davant un candidat a pujar de categoria, demostrant que la millora de l’equip és una realitat, i allargant la ratxa d’imbatibilitat a 6 partit. Una llàstima que només quedin  2 partits, i que l’equip hagi començat a respondre tant tard, perquè amb el partit d’avui, ja són 3 els rivals situats en zona d’ascens que han estat batuts, i això dona que pensar. Un cop més felicitar a l’equip per l’esforç i pel partir realitzat. Gràcies afició. 1,2,3 Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: