Blanesport 83, 8-5 Cadet B

Blanesport 83, 8-5 Cadet B

Partit difícil del Cadet B aquest cap de setmana que visitava al tercer classificat. Al rival necessitava guanyar per tenir opcions a la lliga i els nostres nois per tenir encara més opcions per optar a l’última plaça d’ascens. Al Cadet B d’en Marc va donar la cara i va acabar felicitat per l’equip tècnic rival pel partit, ja que van estar a punt d’emportar-se els tres punts. Errades puntuals en defensa, passades previsibles i falta de contundència en pilotes dividides van fer que al Cadet no s’emportes el partit.

Gorin feia el primer en el minut 1. Els locals en el 7 i en el 10 remuntaven el partit, però, Octavi empatava en el 12 en un xut llunyà. En el 17 el mateix Octavi feia el tercer. L’equip en cap moment es va trobar còmode, no aconseguien la posició ni el control del partit però, en finalitzar la primera part el millor era el resultat. (2-3)

Gorin en el 28 feia el quart i semblava que el partit estava controlat, però la falta de contundència en defensa i errades puntuals als contraatacs passaven factura i en el minut 31 als locals remuntaven el partit (5-4). Oportunitats per tots dos equips, en el 42 els locals feien el sisè i, tres minuts després, Gorin feia el cinquè (6-5) a faltar de 4 minuts per acabar el partit al Cadet va intentar anar pel partit jugant de 5, però no va ser factible i els locals van ampliar la seva victòria amb dos gols més.

Resten dos partits de lliga i encara tenen opcions per optar la sisena plaça, hauran d’intentar guanyar-los i esperar que els seus rivals no puntuïn, quelcom factible, ja que juguen contra equips que s’estan jugant la lliga.

No us rendiu! A seguir lluitant fins al final!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: