El CFS Ciutat Mataró Adaptat es proclama campió de Catalunya

El passat cap de setmana es va disputar a Malgrat de Mar, el Campionat de Catalunya d’Esport Adaptat. Per part del nostre club, van participar els nostres 3 equips federats. L’equip “B” i “C” van disputar el campionat a la pista de gespa i va tenir que jugar al matí amb una pluja forta però per sort a la tarda va sortir el sol. Mentre que, l’equip “A” va jugar el campionat a dins del Pavelló en pista de parquet.

El CFS Ciutat de Mataró “C” va guanyar el seu primer partit per a 3 a 0 al Rosellà però va perdre el segon partit contra Els Amics per 2 a 3, quan tenien el empat ja fet els hi van empatar en l’últim instant del partit. El tercer partit es va empatar a 3 davant el Ginesta “C”.  Finalment van quedar en la tercera posició del campionat.

El CFS Ciutat de Mataró “B” va guanyar el seu primer partit 1 a 0 contra el Baix Camp i en segon i decisiu partit va empatar a 2 davant Prodis “B” rebent un gol en l’últim minut que els va privar de jugar la final per diferència de gols. En el partit pel tercer i quart lloc, va perdre per la mínima 1 a 0 davant el Pingui, quedant quarts de Catalunya

Per la seva part, el CFS Ciutat de Mataró “A”  va guanyar dos partits, contra Terra Negra i Tastidis i va empatar contra el ACIDH. Rivals que en lliga van superar al nostre equip. Amb aquests resultats i el gran joc mostrat durant el campionat es va proclamar campions de Catalunya.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: