Aleví “A” vs Premià de Mar 10-3

image1 (18)Els mataronins rebien la visita del Cover Premià de Mar, equip que ara mateix ocupa posicions de la part baixa de la classificació. Els nois de Pol Roy i Pol Piñol van sortir forts i ben aviat ja guanyaven 4-0 amb dos gols de Pau, Amai i un en pròpia porta. A partir d’aquí els nostres es van relaxar i van rebre dos gols que van servir per despertar una mica. Albert ampliava la diferència, però en el següent minut el Premià posava el 5-3 amb el que aniriem al descans.

La segona part no va tenir res a veure amb la primera. Es va veure els nostres molt superiors sense deixar jugar als visitants. Això va ocasionar cinc gols més en el marcador mataroní, obres de Pau, Amai, Toni, Marc i Albert. Amb aquest 10-3 final els nostres segueixen segons en la classificació.

El proper rival serà el derbi mataroní al camp del Futsal Mataró.

Van jugar: Gerard; Martí, Adrián, Pau (3), Amai (2), Albert (2), Toni (1) i Marc (1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: