L’SPALL CIUTAT DE MATARÓ CERTIFICA LA PERMANÈNCIA A FALTA DE 3 PARTITS.

SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ 5-2 ARRELS AEFS

Partit on els grocs i negres arribaven amb 4 baixes i amb ganes de certificar la permanència matemàtica a 3 nacional en el seu primer any a la categoria. Per ajudar a aconseguir-ho Abel i Elias del juvenil van pujar per ajudar l’equip.

L’Spall Ciutat de Mataró va sortir desplegant un bon joc amb passades fluides i una bona verticalitat i al cap de 3 minuts ja guanyava amb gol de Capilla.

L’avantatge i el bon joc local va durar fins al minut 14 on els visitants van aconseguir empatar el partit. Però els de Mataró seguien lluitant i en el minut 18 Lluís avançaria als locals posant el 2-1 al marcador amb el qual s’arribaria a la mitja part.

A la represa Pol recolliria un rebot als 15 metres i ajustaria la pilota al pal llarg del porter per fer el 3-1 bon joc dels de Joan Serra que no es veia reflectit amb gols, al minut 30 els visitants dels peus del seu millor jugador faria el 3-2 i faltant 3 minuts es posaria a jugar de 5, en un mal canvi entre el porter i el jugador els grocs i negres pisparien una pilota i Albert Carmona «Seco» faria el 4-2 i en un minut boig els rivals rebrien 2 expulsions per dobles targetes grogues i Capilla a plaer faria el 5-2 que certificava la permanència a tercera nacional a falta de 3 jornades, l’SPALL Ciutat de Mataró és novè a la classificació i intentarà pujar a la classificació en els partits que queden.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: