Futsal Mataró C.E. «C» vs CFS Ciutat de Mataró «A» 1-5

El Cadet A arribava al derbi de la lliga amb la moral pels núvols després d’encadenar 4 partits sense perdre, entre ells la victòria contra el segon classificat i l’empat davant el líder. Pel partit es tenia les baixes d’Aksel per decisió tècnica i la de Jan.

Es notava que era un derbi i els nostres van sortir molt motivats, pel que van començar dominant i amb ocasions, però amb imprecisions, i malgrat conèixer com ens podien fer mals els locals no tancaven les línies de passada al pivot. Tot i això la veu cantant la portaven els nostres, que van començar a gaudir de les millors ocasions fins que Campà va materialitzar una jugada fantàstica en el 0-1. Tal com expliquem però les pilotes locals al pivot eren molt perilloses, i en una de les arribades que van tenir van poder empatar el partit. El Ciutat però no va abaixar els braços, i va seguir dominant el joc, pel que poc després Ivan va ser 1-2 gràcies a un gran xut exterior. Els locals van anar a pressionar, i en la primera sortida de pressió es va generar una gran ocasió que Mario no va desaprofitar, deixant assegut al porter rival per fer l’1-3. Amb aquest resultat es va arribar al final del primer temps.

A la represa els locals van canviar el joc de tres amb pivot al joc de 4, però els nostres el van saber tapar bé, i el domini seguia sent visitant. Quan feia 5 minuts des del inici, una bona jugada d’equip va arribar a Mario que va definir igual que en el tercer gol, per er l’1-4, El resultat era el reflex de què es veia en el camp, i Mario novament va ampliar l’avantatge. El futsal es va posar a jugar de 5, però no van poder fer mal als groc i negre que van gaudir de moltes oportunitats per ampliar el marcador, però no van estar encertats. El partit no va tenir més història. 1-5 pel Ciutat de Mataró.

Victòria de mèrit, la dels nostres que superen a la classificació al futsal, guanyen el gol average, i somien en seguir mantenint aquesta dinàmica de 5 partits sense perdre. Moltes gràcies a l’afició per animar, semblava que fóssim els locals. 1,2,3 Mataró!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: