Cadet “B” 9-2 Futsal Mataró

Tercer partit consecutiu del Cadet “B” sense perdre, i, aquest diumenge a superat amb claretat al Futsal Mataró i es situa a 3 punts de l’ascens a falta de tres partits per acabar la lliga.

L’equip que sabia que es jugava molt avui hi ha sortit nerviós, amb poca intensitat, però a sapigut reaccionar a temps. Gorin autor de 5 gols, feia el primer en el minut 1. I, quatre minuts mes tard, al futsal, que en aquell moment estava millor empatava el partit. Durant els primera 20 minuts de partit al futsal a sigut millor que al nostre Cadet, però, erik en el 17, i Pol en el 20, possaven el 3-1 en el marcador i acabava així la primera part.

La segona part a sigut diferent, s’ha vist al Cadet que portavem veien fins durant tota la temporada. Domini de la pilota en atac i defensa, pressió alta col.lectiva i intensitat, sobretot intensitat, que es al que faltava a la primera part. Gorin en dues ocasions, en el 26 i 28, i Guillem en el 33, situaven en el marcador un 6-1 clar. En una badada defensiva al futsal feia el segon en el 41. Al Cadet volia mes i Gorin, de nou, en el 43 i 47 marcava i situava el marcador en 8-2. I, un Aitor incansable, feia el 9-2 definitiu.

Felicitats a l’equip! I molta sort al que queda de temporada.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: