El Juvenil “A” cau per la mínima contra el CN Caldes

El juvenil “A” rebia al líder de la categoria, el CN Caldes, que disputa el títol de lliga i l’ascens amb el Futsal Mataró i el Natació Sabadell. Els nostres ja sense opcions i amb les baixes de Guillem i Jordà, van plantejar un partit molt seriós, pressionant al rival a primera línia tot i saber que a l’anada ens van jugar molt be a la contra i sortint de la pressió. La primera part va acabar amb el parcial 0-2 a favor dels de Caldes aprofitant dos bones jugades dels seus millors jugadors, agafant les esquenes als nostres. Però el resultat era molt injust ja que els groc i negres van tenir moltes ocasions per marcar però sense finalitzar a porteria o amb les grans intervencions dels porter de Caldes. A la segona part, el partit va continuar igual i Elias va recuperar una pilota a primera línia i va superar al porter visitant. El joc i les ocasiones eren dels nostres juvenils però Caldes va marcar el tercer en una gran contra després d’una córner a favor dels nostres. L’equip no es va rendir i van continuar atacant amb les seves millors armes i Sergio Vivas va retallar, marcant el segon de xut creuat. Cinc minuts pel final i els groc i negres van sortir de porter jugador. Es van tenir dos o tres ocasions per marcar però el resultat no es va moure, amb l’alegria de l’equip visitant que continua en la seva lluita per l’ascens. Res a reprovar dels nostres que van fer un gran partit però no van tenir la sort de cara a porteria. La propera setmana, l’equip juga el derbi mataroní contra el Futsal Mataró “B”.

Van jugar: Andrés Garcia, Pol Pinyol, Elias Essaghir(1), Oriol Roy, Adrià Dorca, Alejandro, Abel Rangel, Sergio Vivas(1) i José Guijarro.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: