SPALL Ciutat Mataró aconsegueix un empat a Vilassar i perd en Vacarisses

Aquesta setmana l’Spall CFS Ciutat de Mataró ha jugat 2 partits, el dijous va jugar contra el Sant Joan de Vilassar i va treure un bon empat contra un rival directe en els objectius dels groc i negres. La 6 jornada seguida sense perdre deixava als mataronins a falta d’una victòria per aconseguir la permanència matemàtica en el seu primer any a tercera nacional. Contra Sant Joan l’equip de Joan Serra es va buidar físicament i va aixecar per 2 vegades un marcador envers Abdel i Capilla serien els encarregats de materialitzar l’empat que al final es podia haver decantat per qualsevol cantó.

El segon partit es va jugar dissabte a Vacarisses i tot i que els mataronins guanyaven 1-2 a la mitjà part amb gols de Capilla i Alex. Van veure com el físic gastat el dijous passava factura a la segona part i tot i gaudir d’ocasions per ampliar el marcador va veure com la fortuna i el joc directe del rival donava la volta al marcador que quedaria 4-2 encontre dels de Mataró.

L’SPALL Ciutat de Mataró tindrà una altra oportunitat aquest diumenge a casa per certificar la permanència.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: